Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Nytt

Her skriver Panponic om hva som er nytt i fra oss og i teknologien, ting vi er med på og spesielle kampanjer. I tillegg legger vi ut tekniske ting, tips og nytt fra bransjen vår. Vi håper dere vil følge med på våre skrivereier.

 

Bygartneriet tar form.

C Litangen

Skjermbilde 2018-02-09 kl. 15.25.23.png

Bygartneriet selger salater og urter som vi produserer selv, i byen! Det som en gang i tiden var Oste-Larsen i Arendal, og senere ble dagligvarebutikken 2L, omgjøres nå til et urbant gartneri med eget utsalg. (Dette er en del av det utbane landbruket som ble vist i Lørdagsrevyen 10. feb 2018.) Vi produserer varene med næringstilsatt vann og LED-belysning som plantene trives i, og vi garanterer at trivselen setter seg i smaken. Bygartneriet i Arendal er tidlig ute med slik teknologi som gjør det effektivt å produsere lokalt, utenfor det tradisjonelle jordbruket, uten transport fra fjerne himmelstrøk og uten sprøytemidler. Bygartneriet i Arendal er altså noe helt nytt.

I butikken kan du også få tak i utstyr for å produsere dine egne grønnskaker etter de samme hydroponiske prinsipper som vi gjør. Vi har smarte og fine løsninger til kjøkkenbenken eller kontorpulten din, for kantiner eller andre offentlige miljøer - eller så kan du velge ett av våre anlegg for kjøkkenhagen eller garasjeveggen. Eller du kan gjøre som oss - start din egen produksjon for hele nabolaget i kjellern din! Hydroponiet er butikken til Panponic Biosystems AS - som leverer alle systemene vi bruker til å produsere grønnsaker fra byen. Har du også lyst til å bli gartner og grønnsakshandler der du bor? Kontakt Panponic oss:

Navn *
Navn